Çocuk Yuvası Ziyareti

Bölümümüzün Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında öğrencilerimiz çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bunlardan sonuncusu Yrd. Doç. Dr. Talat Aytan hocamız önderliğinde 3. sınıflardan bir grup öğrencimiz tarafından gerçekleştirildi. 10. 12. 2016 tarihinde Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı bir çocuk yuvasına ziyarette bulunan hocamız ve öğrencilerimiz, kurumun çocuk sakinleri için hazırladıkları çeşitli hediyelerle onları çok mutlu ettiler. Gün boyunca çocuklarla beraber eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz bu ziyaretin hayatlarındaki en duygusal deneyim olduğunu söylediler. Günün sonunda pırlanta gibi kardeşler kazanan öğrencilerimiz bu ziyaretin ilk ve son olmayacağının ifade ettiler. Bölümümüz adına öğrencilerimize yapmış oldukları bu güzel ziyaretten ötürü teşekkür eder ve bu gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerinin devamını temenni ederiz.