Kitap Okuma Saati

8 Aralık 2016 tarihinde ''Topluma Hizmet Uygulamaları'' dersi kapsamında bölümümüzün 3. sınıf öğrencileri Doç. Dr. A. Fuat ARICI ve Arş. Gör. D. Barış KIR hocalarımız önderliğinde Halkalı Şehit Er Müslüm Zengin İlkokulu'na ziyarette bulundu. Kitap okuma saatinde sınıflara dağılan öğrenci ve hocalarımız, ilkokul öğrencileri ile beraber kitap okudular. Kitap okuma saati bittikten sonra konferans salonunda ilkokul 4.sınıf öğrencilerine okuma hakkında konuşmalar yapan KIR, okumanın önemine ve asla vazgeçilmeyecek bir tutku olduğuna değinerek öğrencilere hedeflerinden asla vazgeçmemelerini ve bu hedeflerini gerçekleştirmeleri için var gücüyle, pes etmeden çalışmalarını söyledi. Öğrencilerimizden Büşra Deniz de konuşmaya katılarak kendinden örnekler verdi ve şu an bu konumda olmasını okuduğu kitaplara bağladığını ifade etti. Konuşmanın ardından öğrencilere kitaplar hediye edildi. Sonra yemekler yenildi. Bir sonraki kitap-öğrenci buluşmasının da bu kadar güzel ve keyifli olması dileğiyle.

[img]https://i.hizliresim.com/p6MDkn.jpg[/img]